Онлајн настава солфеђа, теорије музике, хора и оркестра

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА УЧЕНИКЕ КОЈИ ПОХАЂАЈУ НАСТАВУ ХОРА!

Himna

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА УЧЕНИКЕ:

Сви ученици који прате онлине наставу у Музичкој школи код наставнице Милице Тишме, на часове солфеђа, оркестра и хора могу се укључити путем следећих линкова на наставу:

 

Солфеђо:
Мали гудачки оркестар:
Гудачки оркестар:
Мали оркестар гитара:
Велике гитаре
Хор:
ЛИНКОВИ ЗА СОЛФЕЂО

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА УЧЕНИКЕ – ХАРМОНИКА Б
Ученици који похађају Оркестар хармоника Б (настава на даљину) позивају се да дођу у просторије матичне школе да одговарају за ЈУНСКУ оцену анализу и свирање свог штима ЦЕЛЕ композиције “Мађарска игра бр. 5“ Ј. Брамса и штима десне руке композиције “Токатина“ Д. Кабалевског (ноте су у прилогу). Поред тога, потребно је да ученици припреме нешто о животу и делу композитора Ј. Брамса и Д. Кабалевског.
Датум за одговарање је ПЕТАК 11.06. у 12ч (за ученике који не могу да дођу после подне због наставе у ОШ), односно у 18ч за оне који су пре подне у ОШ.
Потребно је да ученик дође са својим нотама композиције коју одговара!
Ученици који не долазе на одговарање у школу, у обавези су да пошаљу снимак извођења најкасније до петка 11.06. на мејл masa.djuricic96@gmail.com
Ноте можете преузети ОВДЕ.

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА УЧЕНИКЕ – ХОР Б
Ученици који похађају Хор Б (настава на даљину) се позивају да дођу у просторије матичне школе да одговарају за ЈУНСКУ оцену анализу и певање композиције која се налази у прилогу: „Ноћас нису сјале“ Станислава Биничког, писане на текст Алексе Шантића. Ученици уз научену песму треба да напишу кратак текст о С. Биничком и А. Шантићу: ко су били, када су стварали и која су нека од њихових дела, да се потпишу на истом папиру и предају га приликом одговарања.

 

Датум за одговарање је: ПЕТАК 11.06. у 12ч (за ученике који не могу да дођу после подне због наставе у ОШ), односно у 17ч и у 17.40ч, по распореду у две групе, тј. као и претходних месеци.

Ученици који не долазе на усмено одговарање у обавези су да пошаљу снимак и текст на мејл masa.djuricic96@gmail.com НАЈКАСНИЈЕ ДО 11.06.!

Ученици који нису присуствовали мајском или априлском одговарању (или оба) у обавези су да одговарају (или пошаљу) све у петак, 11.06.!

Ноте можете преузети овде.
Марија Матић/Маша Ђуричић
Наставник Хора

 


Обавештење за ученике који похађају наставу на даљину из предмета ХОР, оркестар гитара, мали оркестар гитара и мали гудачки оркестар:

– Среда, 02.06.2021. у 10:30 провера знања из предмета оркестар гитара, мали оркестар гитара и мали гудачки оркестар.

– Четвртак, 03.06.2021. у 12:20 провера знања из предмета хор.

ХОР И ОРKЕСТАР:

Одговарање за онлајн ученике је:
мали оркестар гитара и мали гудачи- среда 02.06.2021. у 10.30 у матичној школи,
Хор 03.06.2021. у 12.15 у матичној школи

Ученици који похађају Оркестар хармоника б (настава на даљину) се позивају да дођу у просторије матичне школе да одговарају за МАЈСКУ оцену анализу и свирање свог штима ЦЕЛЕ композиције „Мађарска игра бр. 5“, Ј. Брамса. Поред тога, потребно је да ученици припреме нешто о животу и делу композитора Ј. Брамса.

Датум за одговарање је: среда 26.05. у 12ч (за ученике који не могу да дођу после подне због насзаве у ОШ), односно у 18ч за оне који су пре подне у ОШ.

Потребно је да ученик дође са својим нотама композиције коју одговара!

Марија Матић
Наставник Хора

 

Ученици који похађају Хор Б (настава на даљину) се позивају да дођу у просторије матичне школе да одговарају за МАЈСКУ оцену анализу и певање композиције која се налази у прилогу: „Кроз поноћ нему „, писане на текст Ђуре Јакшића.

Датум за одговарање је: среда 26.05. у 12ч (за ученике који не могу да дођу после подне због насзаве у ОШ), односно у 17ч и у 17.40ч, по распореду у две групе, тј као и претходних месеци.
Преузмите ноте
Марија Матић/Маша Ђуричић
Наставник Хора

 

Онлајн настава за хор